Nieuwsoverzicht

 1. OO-KAT en OO-SVT (Katje & Sylvester) waren present !

 2. Tijdens deze tot ver in Europa gekebde Fly In, gaven we met Ffeel The Sky luchtdopen.

 3. Rubben got an aerobatic flight to start his stag party.
  Ice coold and ice blue sky where defied.
  G-forces kept us warm.
  We did Feel The Sky and it was like Haeven.
  Good luck Rubben, enjoy live!!
  It's a gift.
   

 4. Ons promoteam had het behoorlijk druk op deze fantastische Oldtimer Fly In in Schaffen Diest.

  Er was een zer goede samenwerking tussen de organisatie en onze mesnen van Feel The Sky.

 5. Een schitterende zomervlucht vandaag met Feel The Sky.

  Op een golftornooi te Bossenstein in Ranst, gesponsord door Threon, wonGeert een mooie prijs, nl. een prachtige beleving met Feel The Sky.

  Voor de gelegenheid waren er heel wat familieleden en vrienden mee komen supporteren. Iedereen begeleidde Geert tot aan de vliegtuigloods, vlak naast het Stampe Museum op de Internationale luchthaven Antwerpen. In deze loods zijn, naast de impressionante North American T6 - Harvard, heel wat mooie SV4 te bewonderen. Onze OO-KAT, die stond daar vertrekkensklaar voor een nieuw avontuur.

  De oostelijke startbaan, die in gebruik was, zette ons meteen in de juiste richting: Heist-op-denBerg. Na enkele minuten bevonden we ons boven Lier en met een grote cirkel rond deze mooi stad, genoten we in alle rust van het panoramische uitzicht.

  Dan koers naar Heist-op-den-Berg; iets noordelijk ervan, woont Geert. Een zeer mooie omgeving met prachtige domeinen en kastelen. Met de breedbeeld HD-camera op de vleugel, namen we enkele mooie foto’s.

  Vanuit de lucht, kan je heel mooi zine dat Heist-op-den-Berg echt wel op een 'berg' ligt. Ook hier maakten we een grote cirkel, aanschouwden het panoramisch zicht en keerden terug richting Lier. Nabij Lier stuurde de verkeersleiding ons om via Kontich en gaf het westelijk landingscircuit ons nog een mooie blik op het centrum van Antwerpen, net voor onze zachte touchdown op de graspiste.

  Alweer een prachtig LIFETIME MEMORY met Feel The Sky !

 6. Michiel had een Feel The Sky cadeaubon gekregen, inclusief acro, de echte kunst van het vliegen: kunstvliegen.
  Het was een zeer mooie en rustige avond toen we opstegen van de Internationale luchthaven Antwerpen.
  We hadden een fantastisch verzicht over het centrum van Antwerpen en de Schelde, opweg naar het noordwesten om daar naar een veilige hoogte te klimmen voor de acro.
  Enkele checks en safety turns en we begonnen eraan; Looping, Stall-Turn, Split-S, Roll, Cloverleaf, Inverted Flight, ....
  Het was daar boven wel wat frisser, maar toen ons bloed onder al de g-krachten sneller begon te stromen, kregen we het snel terug warm.

  Michiel heeft als prachtige herinnering een HD film en foto’s vanop de vleugel.  Dit wordt nog lang nagenieten!

  ​A LIFETIME MEMORY MET FEEL THE SKY

 7. Fotograaf Kris is al een jaar aan het werk om het kasteel van Bossenstein, een prachtige parel in het Vlaamse landschap, in elk seizoen van het jaar te fotograferen
  Hij sluit dit meesterwerk af met een aantal fantastisch foto's vanuit onze Stampe SV4.
  Het grote voordeel van onze open tweedekker is dat je niet achter een plexi venster zit zoals in een modern sportvliegtuig welke een waas geeft op je foto's.
  Hier zit je open en kan alle licht ongestoord de lens van de fotograaf binnenstromen, met haarscherpe foto's als eindresultaat.
  Onze GoPro werd deze keer naar buiten gemonteerd om ook enkele mooie beelden vast te leggen.
  De vlucht werd afgerond met nog een prachtige boog rond Antwerpen centrum.
  Weer een zeer geslaagde missie van Feel The Sky.

Pages